ReisSensatie
ReisSensatie
de mooiste bestemmingen, reizen, foto's en reisverhalen
 

Over ReisSensatie Reisblog

 ReisSensatie bezoekt IJsland

Wie zijn wij?

Wij zijn Freya en Rudi of beter gezegd ik ben Freya en mijn favoriete reisgezel en tevens echtgenoot is Rudi. De mooiste bestemmingen ter wereld ontdekken - tijdens onze vakanties - is onze grootste passie. Ja, ja ... ik hoor het jullie al zeggen "oh nee niet weer een Nederlandstalige reisblog"... toch wel dus :-)

Deze blog is in de eerste plaats voor onszelf, om de herinneringen aan onze reiservaringen levend te houden. Het plannen van elke reis is al tof, de reis zelf is uiteraard het beste moment ... maar ook daarna nog even terugkijken naar al die toffe ervaringen en mooie momenten is bijna net zo leuk. 

Ik werk al meer dan 10 jaar zo goed als uitsluitend in het Engels en ik begin toch te merken dat ik meer en meer naar het juiste Nederlandse woord moet zoeken. Een Nederlandstalige reisblog is voor mij dan ook de perfecte manier om mijn Nederlands op peil te houden. Ik zal dus het merendeel van het schrijven voor mijn rekening nemen en Rudi ... die doet bijna al de rest :-)

We hebben allebei een fulltime job die niets met reizen te maken heeft, we gebruiken dan ook elke vrije dag om erop uit te trekken. Zo hebben we de laatste jaren al heel wat van de wereld kunnen zien. Met een beetje planning is dat perfect mogelijk.  

 

De mooiste vakantiebestemmingen

Relaxen op een paradijselijk strand, een winteravontuur in Lapland, een uitdagende trekking in de Himalaya, een safari in Zuid-Afrika, een beetje cultuur opsnuiven ... het kan allemaal voor ons. Iedere reis is een unieke belevenis, een echte sensatie!

Ervaringen zijn veel belangrijker voor ons dan bezittingen ... we proberen er dan ook meestal een unieke of actieve vakantie van te maken, indien mogelijk gecombineerd met een beetje luxe. 

 

Reismicrobe

Wij zijn pas echt begonnen met verre reizen toen de kinderen al groter waren en niet meer mee wilden op vakantie. Na onze eerste Amerika roadtrip in 2009, hadden we de reismicrobe helemaal te pakken.

Tijdens elke reis schreven we naar het thuisfront over onze ervaringen, het perfecte reisdagboek! Ook al zijn we deze blog pas begonnen eind januari 2017, we zullen hier al onze reisverhalen sinds 2009 online zetten.

 

Favoriete reis quote

"The world is a book and those who do not travel read only one page"
"De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde"
Saint Augustine van Hippo

Wij hopen in ons leven nog vele bladzijden van dat boek te lezen en zo veel mogelijk van de wereld te zien.

 

Reisinspiratie

Op onze ReisSensatie reisblogs delen we de mooiste bestemmingen, de leukste reisverhalen, reistips, foto's ... Reis je met ons mee hier op ReisSensatie? Misschien vind je wel inspiratie voor je volgende vakantie.

Contacteer ons gerust indien je vragen hebt. Je kan je ook altijd gratis aanmelden op onze nieuwsbrief.

 

Freya en Rudi